Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sponsortocht (W)Onderwijs : fijne steun voor goede doelen

(W)Onderwijs sponsortocht

Tijdens de vastenperiode van dit jaar organiseerde (W)Onderwijs Herentals een geslaagde sponsortocht voor 2 goede doelen.   "De kinderen gingen vooraf op zoek gaan naar sponsors: familie, kennissen, vrienden, buren, …  met de vraag om hen financieel te steunen voor hun sponsortocht doorheen Herentals", zegt Raf Stevens adjunct-directeur (W)Onderwijs kOsh.

"De opbrengst van de sponsortocht  €4.750 komt ten goede aan ‘vzw Oscare’ (cheque van €2.375) en ‘Help vzw Lolo Deco’ (cheque €2375) . Door het opzetten van deze actie wil (W)Onderwijs graag zijn verbondenheid met hen tonen.

- ‘vzw Oscare’ : preventie en brandveilig(er) leven kan je leren. En voorkomen blijft nog steeds beter dan genezen. Brandveilig leven begint immers bij jezelf. Deze organisatie zet in op preventie om iedereen bewust(er) te maken van het belang van brandveiligheid.
- ‘Help vzw Lolo Deco’ : een erkende Belgische vrijwilligersorganisatie die actief is in de armste ontwikkelingslanden op het gebied van medische hulpverlening, met humanitaire missies in Afrika en Azië.

De leerlingen van (W)Onderwijs hebben allemaal hun uiterste best gedaan om de voorziene voettochten van 3, 5 en 8 km flink ‘uit te stappen’. En ze zijn met glans geslaagd in dit opzet.   Vanzelfsprekend zijn we als school trots op de inzet van onze (W)Onderwijze kinderen en fier op de verzamelde opbrengst."

 

Nonnenstraat 14, Herentals, België

(W)Onderwijs sponsortocht

Deel dit artikel